Sarah Decor

Sarah Decor

VI. Wedding Pop - Up Bazár

2017. március 02. - Sarahphoto/blog

 

Múlt hét szombaton került megrendezésre a VI. Wedding Pop- Up Bazár, melyen én is részt vettem, mint esküvői szolgáltató. Az esküvő szolgáltatók közt volt: fotós, dekoros,torta készítő, ruha tervező, fodrász, sminkes, meghívó készítő, gyűrű készítő és még sorolhatnám hány szolgáltató vett részt ezen a napon. Rengetegen voltunk. :)

Tíz órától gyülekeztek a menyasszonyok és vőlegények. Sok ember hömpölygött a különböző szinteken. Két divatbemutatóra is sor került, melynek műsorvezetője Geszler Dorottya volt.

Gyönyörű lányok sétáltak körbe - körbe csodaszép ruhákban, frizurával és sminkkel, egyedi csokrokkal a kezükben. Itt lehetősége volt a menyasszonyoknak eldönteni, melyik ruha tetszik nekik leginkább..

A kiállítás délután ötig tartott.

Sok kedves menyasszonnyal találkoztam. Voltak köztük olyanok, akiknek már határozott elképzelése volt a dekorációval kapcsolatban és volt olyan, akinek még csak most kezd körvonalazódni.

Kedves menyasszonyok!

Aggodalomra semmi ok, még semmivel nem vagytok lemaradva, ha még nem álmodtátok meg a dekoráció színvilágát, stílusát. Én azért vagyok, hogy ebben segítselek Titeket. :)

Remélem sok olyan menyasszonnyal találkozom majd az idei nyáron, akikkel a Wedding Pop  Up Bazáron találkoztam.

 

Alkotni a képzeletemmel és picit a szívemmel...

 

 Engedd meg, hogy bemutatkozzak.

 

Szigetvári Sára vagyok. Virágkötő, dekoratőr.

 

 

 

Egy megérzés alapján döntöttem úgy 12 évvel ezelőtt, hogy virágkötő leszek.

Akkor még fogalmam sem volt arról, hogy megvan -e bennem az a tehetség, ami szükséges ehhez a szakmához. 

Az idő, a szenvedély, az újabb álmok, amiket kitűztem célul azt bizonyították, hogy jó döntést hoztam. 

 

Célom megalkotni valamit, amiben érzem a szépséget, a harmóniát, az egyediséget és azt a szenvedélyt, amivel elkészült. Alkotni a képzeletemmel és picit a szívemmel, legyen szó egy teljes esküvői dekorációról vagy egy adventi koszorúról.

 

Fontos számomra, hogy ne csupán egy szép dekoráció, hanem olyasmi jöjjön létre, ami személyes üzenetet hordoz. Egy csokor, ami kifejezi a hálát a másik iránt, amihez nincs szükség szavakra, mert az aki kapja, érzi, hogy szeretik.

 

Szeretem megismerni azt a személyt, aki megtisztel bizalmával.

Így tudok olyat alkotni számára, amivel elégedett lesz, amiben örömét leli.

 

Ha úgy érzed szimpatikus vagyok a munkáimról készült fotók és a bemutatkozásom által, keress bizalommal.

 

 

süti beállítások módosítása